#1 Wysłany: 2015-06-24, 23:41 Automat z szafirem Polowanie na okazje [ 400 zł]
Zacznę od pytanie co myślicie o markach Invicta oraz J.Springs.
O Invicta przeczytałem marketingową historyjke, że to reaktywowana marka Szwajcarska ale ile w tym prawdy fabrycznej? Robią własne mechanizmy czy może używają jakichś Chińczyków ?
To samo pytanie o J.Springs - znalazłem tylko krótką wzmiankę, że stoi za nimi SEIKO. Czy jest to cośna wzór Lorusa? Czy ich sikory mają dobre mechanizmy ? I jak z jakością wykonania w porównaniu do tych tańszych Seikaczy czy Orientów ?
Interesuje mnie choć najmniej z tych wszystkich firma Deep Blue - to chyba jakiś amerykański brand ?
---------------------
sedno tematu
Szukam zegarku o następujących cechach
-Automat
-Szafirowe szkło
-50WR minimum
-mile widziany przeszklony tylny dekiel
-ofc koperta i bransoleta stalowa nierdzewna.
-design, szukam czegoś casualowego czyli w zasadzie rozrzut spory.
Będę miły z podrzucenie modeli zagarków które w ostatnim czasie chodziły w zakresie cenowym 400-500 zł i da sieje trafić w takich cenach
( sam znalazłem pare modeli przy obecnym kursie zł za 500 zł)
Prosiłbym także o podanie jakichś sklepów internetowych gdzie mają dobre ceny i promocje zarówno w PL jak i zagranicą.
poki co wywęszyłem WAtchtubs, skywatches, global.rakuten. creationwatches, longislandwatches, dutyfreeislandshoop, schoneuhren, orientuhren
Z zakupem się nie śpieszę z racji marnego kursu złotówki, po prostu pomału się rozglądam i chłonę informacje.
Prosiłbym o merytoryczne postwy odpowiadające na wszystkie moje pytanka.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#2 Wysłany: 2015-06-25, 00:47
Skoro się nie spieszy, to rozglądaj się i chłoń.
Merytoryczne postwy i nie tylko, odpowiadające na wszystkie Twoje pytanka już tu są. I wiele więcej
Have fun
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Proszę o merytoryczne odpowiedzi tylko i wyłącznie. Od innych proszę się powstrzymywać.
Weź kolego trochę majtki zluzuj. Wczoraj się zarejestrowałeś a zachowujesz się jakbyś tu był od początku. Trochę kultury bo możesz dostać ale bana jak nie znasz regulaminu.
Tak mój post mało merytoryczny.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos