Wyciachać będzie najszybciej
Mam taki pasek w Mido i jedynym rozwiązaniem z sensem było przesłać go do Przemka żeby na żywo pomierzył i zrobił na wymiar.
Tylko uważaj bo PODEJRZEWAM że tam nie jest teleskop a taki pręcik który się w pasku klinuje, jak się zgubi to trzeba będzie kolejny problem rozkminiać
Kwadratowy wybijak i standardowy pasek.
Gorzej, tak jak pisze Flati, z "teleskopem" - to może być taki pręt z grubszymi zakończeniami, albo nawet śrubka taka...?
Bo to jest tak: "kup nasz fajny zegarek, nic nie zmieniaj bo jest fajny". On jest tak zaprojektowany, razem z paskiem
_________________ John Smith
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#6 Wysłany: 2015-07-29, 07:19
Dzięki za porady
Nie mam kwadratowego wybijaka niestety, ale się może coś wymyśli. Tam faktycznie śrubki są, na razie zaglądałem tylko, może byc ciężej niz wygląda, no ale przecież nie mogę stracić imidżu szpecjalisty od zegarków
JohnSmith, niewątpliwie o to chodzi, w tym przypadku po prostu "kup nasz kolejny zegarek", bo pasek się nieco już zużył (eufemizm) po prostu
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#9 Wysłany: 2015-07-29, 10:09
pisz do Tomka pw
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#10 Wysłany: 2015-07-29, 21:33
goTomek napisał/a:
przecież nie mogę stracić imidżu szpecjalisty od zegarków
abo to zegarek szefowej i walczymy o awans abo Golduś poczuł zew i mu furkoce
tak czy siak ma przekichane bo bardzo ciężko dociąć tak pasek żeby wizualnie było ok
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.