Projekt nr 3, bo dwa projekty w nieco prostszych wersjach już się zrobiły jakiś czas temu. Czas na coś trudniejszego.
Póki co części:
Mechanizm i baza pod tarczę - Iskra
Koperta - parnisowa, bodajże z Getat
Wskazówki - Ofrei
Całość pojechała do poskładania. Tarcza Iskry pozornie dobrze wchodzi, ale jest odrobinę za szeroka, więc trzeba ją będzie przetoczyć, żeby koperta się zatrzasnęła. Co do wskazówek, jeśli nie da się Ofrei'owych przerobić pod Iskrę, to użyję oryginalnych.
Projekt tarczy będzie ten:
Na razie tyle, raporty z postępów będą już mam nadzieję niedługo.
_________________ ...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Ciekawie się zapowiada ten projekt, ale wydaje mi się że powinno być: mechaniczny nr3 albo mechanical no.3 bo tak to wychodzi polsko-angielski miszmasz.
Jaki pasek byłby odpowiedni. Planuję coś zlecić strapmakerom, ale koncepcję muszę przemyśleć... na pewno nie chcę nic z podkładką, ale lekko w stylu retro może byłoby fajnie...
_________________ ...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Maras68 [Usunięty]
#12 Wysłany: 2016-06-10, 15:28
dajesz, dajesz, bośmy ciekawi co tam spłodziłeś na finiszu...
Trochę mi ponarzekał na mechanizm z Iskry, że był naprawiany i jest trochę przekładanych części. Trochę się jeszcze buja ze wskazówkami, bo te od Otto Freia, to podobno straszne guano. W każdym razie mechanizm jest już osadzony w kopercie, zostały elementy estetyczne. Sam jestem ciekaw końcowego efektu.