#1 Wysłany: 2016-03-10, 15:42 Kto mi zrobi taki pasek albo gdzie coś takiego da się kupić.
Taki pasek, znaczy jak ten czarny, kolor, faktura, dziurki, szycie, zwężanie i klamerka. Da się gdzieś kupić? Ewentualnie gdzie się da samą klamerkę kupić (no można z paskiem obrisa np., wiadomo, ale tam nie ma pasków na 24mm), ewentualnie - paskoroby - zrobicie coś takiego?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#13 Wysłany: 2016-03-10, 22:02
Można, ale nie zagwarantuje że będzie w miarę równo. Szczególnie że mój jest jakiś dziwny i jakbym go nie ustawial, zawsze wokół osi się chce skręcić.
Sebastian, a Ty byś takiego nie dorobił? Czy to już za drobna metaloplastyka?
W sumie to bym pewnie mógł
A co jak mój też będzie skręcał ?
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#15 Wysłany: 2016-03-10, 22:21
Sebastian napisał/a:
A co jak mój też będzie skręcał ?
jak w prawo to ok
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.