#1 Wysłany: 2010-08-03, 20:21 Mezalians Flieger po włosku
Wsadzam to tu, bo niby firma włoska, ale pachnie mnie chińszczyzną. A wsadzam dlatego, że jak się okazuje także wpadła na pomysł stworzenia Mezalians Fliegera. Tak on wygląda:
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#8 Wysłany: 2010-08-03, 20:56
zegarek może się podobać .. także turystom co dadzą za niego 200$
#9 Wysłany: 2010-08-03, 22:40
ALAMO, he he zgadza się
Mały OT: jakieś dziesięć lat temu (może więcej) pojechałem z pielgrzymką do Rzymu
zgubiliśmy się w kilka osób i nie było kogo zapytać o drogę, każdy zabiegany, nie znaliśmy języka i nikt nie chciał nam poświęcić nawet chwili,
siedliśmy na ławce w parku niedaleko leżącego pijanego człowieka (jedyny pijany spotkany we Włoszech w ciągu pięciu dni- no może poza nami w hotelu, ale to inna sprawa ) i narzekamy po piętnastu minutach pijak wstaje i mówi czystą polszczyzną "za winko doprowadzę Was nawet do Papieża, gdzie chcecie iść?"
Jednym słowem nasi są wszędzie
A zegarki to takie sobie za dwieście dolków to bym nie kupił, nie podobują mi się wcale.
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#10 Wysłany: 2010-08-04, 06:37
...okienko od daty to mogli jeszcze mniejsze wsadzić, w ogóle jakiś taki dziwny, ta czcionka od minut jakaś taka grubaśna (od sekundy z resztą też). O grawerce ALAMO już napisał. Z daleka to jeszcze może ujdzie (bo daty nie widać), ale z bliska na zdjęciach to raczej nie