Czy idzie to wszystko ładnie spasować rzeczy nie było siary ?
_________________ "Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#2 Wysłany: 2017-05-05, 23:00
Tak. Tylko mu napisz jaki dokładnie typ Wostoka masz.
Zdejmuje się nożykiem oklejonym taśmą klejącą - normalnie podważasz.
A potem - jak wciśniesz wkładkę do bezela - to potem sam bezel wskoczy od zwykłego ściśnięcia dłońmi. Mocnego.
Poszukaj tutoriali na YT. Jest trochę.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#6 Wysłany: 2017-05-06, 15:51
>>>
Reggie napisał/a:
A weź bądź mądry i wybierz bazę pod moda. Jak fajny to 18 lub 20 między uszami
Reggie napisał/a:
Ano właśnie ofera Meranom jest cenowo fajna, ale przy naliczeniu cła i VAT już niekoniecznie.
(...)
Łamie się cały czas nad wyborem, ale najbardziej podoba mi się ten kształt koperty
(...)
Zegarki Wostok (Восток) z serii Amphibian Classic posiadają kilka rodzajów kopert, które różnią się kształtem i rozmiarami tj. szerokością koperty oraz długością "od ucha do ucha", a także szerokością wewnątrz uszu koperty.
Meranom posiada pełną ofertę tych zegarków, a więc można wybrać model najbardziej odpowiadający własnym upodobaniom:
Proponuję jednak najpierw nacieszyć się tym czasomierzem w standardowej wersji, a dopiero później zastanowić się nad kwestią jego ewentualnej kastomizacji...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 15 Mar 2012 Posty: 396 Skąd: Lublin
#9 Wysłany: 2017-05-09, 11:47
Dokładnie ten sam. Zamówiłem u Pana Andrzeja parę sztuk bo jeszcze kolega się przyłączył i w między czasie dostałem wiadomość od Meranom, że mogą wysłać przesyłkę w formie giftu
No nic teraz muszę przedumać jak będzie wyglądał całokształt, bezele, pasek przede wszystkim bo kajdany to nie moja bajka
_________________ "Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#10 Wysłany: 2017-05-09, 18:19
>>>
Jak widać na aktualności nie straciła rzymska maksyma: "Festina lente", która znana jest także w spolszczonej formie, jako: "Spiesz się powoli"...
Dla zegarkowych pasjonatów jest na szczęście oprócz metalowych bransolet, również duży wybór pasków skórzanych, silikonowych, nylonowych, parcianych itd. itp.
Powodzenia z modowaniem!
Pasek to nie problem bo zawsze możesz dociąć. Ja np tutaj upchnałem (uszy są na 18mm) pasek 22 i przy normalnym noszeniu nie widać cięcia.