Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#1 Wysłany: 2010-09-04, 14:37 Pomoc w wycenie
Panowie i Panie,ile tak pi razy drzwi moge wziac za tego montine?To AS 1913-pierwowzor poljota automatu.
Potrzebuje szybkiej wycenki,tak pi razy drzwi,bo mam kupca i nie wiem jaka cene zaproponowac (-;
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Darecki [Usunięty]
#2 Wysłany: 2010-09-04, 16:51
Krzycz pińcet
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Wystaw Heniu na Alle z ceną minimalną. Tylko zbób dobre foty ze zbliżeniami i daj fachowy opis. Sądze że powinna pójść w okolicach 200 zetafonów. Nie zapomnij dodać soczystej informacji o topowym słis kłalita zegarku
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#14 Wysłany: 2010-09-08, 14:58
Ale jak to sprawdzić czy oryginalny?
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Z tego zdjecia buran to prościej te dechy na wózku w tle wycenić
Pomijając że się "szibka zbiła temu Guciu"
Tutaj nikt sie chyba nei zna specjalnie na zegarkach modowych ... Babskie takie "cuś" w salonach kosztuje 800-1200 zł nowe. I oryginalne. I na tym się kończy moja znajomośc rzeczy.