#1 Wysłany: 2010-08-31, 20:28 klasyczny na prezent... KUPIONY!
Koledzy, brat ma niedługo urodziny, chciałbym mu kupić jakieś zegar.
Budżet jest baaaaardzo skromny, pomysł jest dzisiejszy, a ja wczoraj dosyć egoistycznie (po kilku carlsbergach i budwajzerku za 2,50 z lidla ) popełniłem emkujota i pseudodaytonę dla siebie.
Tak więc muszę się zmieścić w stówce, może ciut więcej.
Cóż, brat lubi wszelkie vintage, podobają mu się pasówki i takie tam starocie. A więc zegarek musi być mechaniczny, wszelkie kwarce odpadają.
Dodatkowo nie ma najmniejszego ciśnienia na cokolwiekmade, może być całkowity no name albo właśnie ładne zuo.
Co proponujecie? A kiziku jest atlantic, chyba za 120 zl, rzućcie okiem, czy warto się nim zainteresować:
sorki nic z tego nie wyjdzie musiałem pilnie wyjechać w sprawach służbowych i do piątku jestem w Kwidzynie. Jeśli to nie tak pilna sprawa to postaram się podesłać foty w łykend.
#14 Wysłany: 2010-09-01, 22:15
spoko, czekam.
EDEK: W trakcie czekania przegląam alle.
I są tam następujące historie, które rzuciły mi się w oczy. A jako, że na zegarkach kompletnie się nie znam , poproszę Was o opinię, czy toto jest cokolwiek warte.
Pomijam tak pożądane 40 mm...