Czołem!
Przymierzałem wersję z jasną tarczą zanim nie nabyłem Shanghaja i całkiem fajnie leży. Do wykonania nie można się przyczepić, w środku wiesz co siedzi. Zegar podoba mnie się najbardziej z automatów Adriatiki. Miro (goldtop) ma zniżkę dla forumowiczów (kizi na pewno cw chyba też ), Jest też zarejestrowany u nas, napisz pw.
Olek myślałem, że wiesz że w środku jest chiński werk. Widzę, że szukasz bardziej garniturowca. Miałem ten sam problem i wybierałem między dwoma:
Shanghai LINK
oraz
Sea-gull LINK
Wygrał pierwszy ale parę osób ma drugiego i bardzo sobie chwalą.
Oba są świetne.
Pozdro
olek [Usunięty]
#11 Wysłany: 2010-11-02, 20:03
aż mi kapcie spadły. Ten czarny szanghaj jest w pytę. Mewa też zajefajna. Gdzie to się kupuje? ebay?
widziałem na żywo tę Adriaticę. Jeżeli się podoba, brałbym. Moim zdaniem to nie jest przepłacanie za chiński werk, bo nie tylko mechanizmem zegarek stoi. A przecież generalnie nie jest droga
Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#15 Wysłany: 2010-11-02, 20:41
A może mewa M186S?
Można ją dostać od Thomasa z seagullhk - pisałem o tym tu: http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=116
E-mail Thomasa to: lhczthomas@gmail.com
Płatność oczywiście paypalem. Wychodzi chyba $86, a więc na pewno taniej niż na ebayu czy taobao. No i nikt chyba nie ma takiej jeszcze na forum, tylko podobną mewę M177S