Witam wszystkich miłośników chińskich marek. Bardzo przypadły mi do gustu 4 zegarki Parnisa. Chciałem się spytać gdzie najtaniej (łącznie z wysyłką), mógłbym je zakupić. Jaka jest za nie "cena godziwa". Tak by nie przepłacić. Nie znam nazw, tak więc zamieszczam zdjęcia.
Oczywiście rozważę też zegarki podobne Jako że wszystkie mi się strasznie podobają zdecyduję się chyba na najtańszy z nich Przyznam jednak, że ukierunkowany jestem zwłaszcza w stronę drugiego i czwartego :]
A może ktoś ma jeden z nich na zbyciu?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez okocz 2011-01-30, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
No ten 4 na ebayu 78$ i to w wersji nakręcanej(6498):/ Ze wszystkich jest on na pewno najbardziej uniwersalny, bo 2 założę tylko do koszuli, a na studiach nie zdarza się to aż tak często.
Powiedzcie mi, jak kupuje się na Military Time? Czy ceny są w wysyłką do Polski?
I jeszcze takie pytanie. Czy ten 4 to na pewno parnis? bo na tarczy nie ma nic napisane
Ostatnio zmieniony przez okocz 2011-01-30, 15:54, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#6 Wysłany: 2011-01-30, 16:28
Na razie to Chińczycy świętują Nowy Rok Królika i do końca przyszłego tygodnia raczej nic nie załatwisz.
A kupujesz wysyłając maila i deklarując chęć zakupu. On Ci odpisze, potwierdzi cenę i poda swój adres PayPal na który przelejesz mu swoje dolary. I to wsio, czekasz na przesyłkę.
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
#7 Wysłany: 2011-01-30, 19:00
No to kurde już wiem czemu ta lebiega Jackson mi na maile nie odpisuje
Wybrałeś krancowo rózne zegarki ...
Oba są z tm samym mechanizmem ST25, i fajne. Pamiętaj ż elotnik ma 47 mm, i koronkę która potrafi uwierać, oj jak ona potrafi ...
okocz [Usunięty]
#12 Wysłany: 2011-01-31, 13:02
NO właśnie dwa różne, dwa piękne! Nie mam jakiegoś wielkiego nadgarstka (17,5), ale lubię duże zegarki:)