Pies czy kot?: kot
#1 Wysłany: 2011-03-18, 00:31 Mam trzy zegarki do wyboru. Pomóżcie podjąc decyzje.
Wybrałem sobie trzy zegarki. I jestem coraz bardziej zamotany. Prosze dajcie jakieś konkretne za , lub przeciw. Linki podaje akurat z amazonu, ale to nie ma znaczenia gdzie je kupie.
jak widzicie są to raczej zegarki wakacyjne i tak będzie wykorzystywany ten który ostatecznie wybiore. Będzie dosyć często się moczył i to także w morzu.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#2 Wysłany: 2011-03-18, 05:26
Bierz Deep Blue fajny klasyczny wyglad divera, podwójna data ,1000m , i na bransolecie pasek czy gume łatwiej pozniej dokupic niz szukac do niego bransolety
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Ale ten Deep Blue ma chyba niestandardowe mocowanie bransolety z tego co widzę, z paskiem może być problem - ja bym brał na gumie, (ale ja z założenia nie lubię brandzolet). Potem masz większe możliwości doboru pacha jaki Ci pasuje - handmejd, bonetto, maratac, jakieś nato czy wreszcze bransoleta Ewentualnie jeśli nie nurkujesz zawodowo - bierz Zodiaczka - jest świetny, a na Zatoce można znaleźć je za około 120$ z przesyłką
Pies czy kot?: kot
#14 Wysłany: 2011-03-18, 16:39
No własnie miałem pisać , a musze pomacać bo jakoś ciężko podjąć decyzje. Na zdjęciach i Zodiac i Deep Blue wygladają rewelka. Szkoda że w tych pieniądzach jakieś Orsy nie umie namierzyć.
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies