Cena 500 GBP nie przekonuje mnie. Jak Blaz napisał, wyceniłbym go w okolicach 350GBP ... i też bym nie kupił bo widzę lepsze opcje ale to już kwestia gustu i priorytetów w zakupach a nie złej oceny zegarka.
Sam w sobie zegarek w wersji z pomarańczowymi indeksami jest świetny. Wszystko jest wyważone - to akurat dziwne jak na tą zacną markę

No dobra, jest tu trochę szaleństwa ze wskazówkami, ale to jest poziom szanowanego w otoczeniu brytyjskiego ekscentryka w dziwnej marynarce, a nie pacjenta Tworek z kredkami świecowymi sterczącymi ze wszystkich otworów. To jest naprawdę ładny zegarek, porządnie wykonany.
Mam jedną małą wątpliwość - dlaczemu data nie jest dokładnie na godzinie 4:00 tylko kurde na 4:10 tak jakoś mniej więcej? Skoro utrzymali indeksy na 3:00 i 5:00 to symetrycznie (tak wiem to brzydkie i trudne słowo) byłoby umiejscowić datę na 4:00. Jakby nie było pełnego indeksu na 5 to data mogłaby być na 4:30. No ale Krzysztof walnął na 4:10. To jakiś tajny kod? Wynik meczu otwarcia EURO 2012? Ale dla kogo?
Foch und Ch.