Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#1 Wysłany: 2015-11-07, 15:43 Co założyć na majtki?
Pacjent to niebieskie majtki, któremu potrzebne ubranie bo firmowy plastik średnio mi leży.
W głowie siedzi zakup bransolety 22 i spiłowanie jej do 20mm
W poniedziałek przymierzę super inżyniera 2 od kolegi sumo i zobaczymy ale w tak zwanym między czasie posłucham opinii.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#10 Wysłany: 2015-11-09, 11:58
Apa, Chlorek potasupodzielcie się fotkami.
Okazało się, że super inżynier, którego miałem przymierzyć jest z maskownicami i ich profil zupełnie nie pasuje do majtek.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Szymon [Usunięty]
#11 Wysłany: 2015-11-09, 12:35
Ja bym podobnie jak Goldi sugerował Mesha. Ewentualnie pasek od Patiniego o taki tylko w kolorystyce odpowiedniej:
A tak w ogóle na majtkach to się spodnie nosi zazwyczaj