Pies czy kot?: pies Pomógł: 6 razy Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2015 Posty: 597 Skąd: Kielce
#1 Wysłany: 2015-10-05, 23:46 Paskowanie beczki
Kolejny model, który na początku wizyt na tym forum mi się nie podobał, a zagościł na moim nadgarstku. Dzięki Wam kolejnej osobie ubywa z portfela
Wiedziałem, że jakość bransy jest słaba, ale po krótkim czasie zaczęła mnie ekhm.. irytować Dlatego tyż, chcę go opaskować. Opcje czy: gumka (bo nurek), skórka (bo wygodna) i nato (nie wiem czemu, ale to pierwsza opcja, która mi się pojawiła w głowie).
Jeśli macie to wklejcie też zdjęcia. Opcja, która zbierze najwięcej głosów, zostanie zrealizowana (dlatego też proszę o zdjęcia, bo już zgłupiałem
Delikwent wygląda tak:
Ostatnio zmieniony przez Capek 2015-10-07, 08:43, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#13 Wysłany: 2015-10-07, 11:49
goTomek napisał/a:
Biere
ustawi się grzecznie osoba w kolejce za stojącym już od dawna latrelem
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#14 Wysłany: 2015-10-07, 12:05
Latler to mie się koło nogi pląta, niech uważa lepi
Jak ja juz stałem to Ty jeszcze nie wiedziałeś co to zegarek
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#15 Wysłany: 2015-10-07, 12:10
goTomek napisał/a:
Jak ja juz stałem to Ty jeszcze nie wiedziałeś co to zegarek
i dlatego teraz ja wyglądam jak młody bóg a Ty łazisz już w pampersiaku
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.