Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#1 Wysłany: 2011-08-23, 14:47 Seiko Sun and Moon
Dlugo szukalem skomplikowanego kwarca robionego wg. starej szkoly, czyli uzywajac podstaw dzialania zegarkow mechanicznych - bez mocy obliczeniowej dobrego komputera i trzech procesorow sprawdzajacych odpowiednie ustawienie wskazowek co dwie sekundy.No i w koncu znalazlem : )
1
2
3
4
5
Co sadzicie?
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-08-23, 14:49, w całości zmieniany 2 razy
jak dla mnie świetny jest ale ja to lubię stare zegarki
Jakbym takiego miał to bym nosił nawet na co dzień! jeszcze jakby był stalowy polerowany to by był miooodzioo
Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#3 Wysłany: 2011-08-23, 14:52
kadarius napisał/a:
jak dla mnie świetny jest ale ja to lubię stare zegarki
Jakbym takiego miał to bym nosił nawet na co dzień! jeszcze jakby był stalowy polerowany to by był miooodzioo
Mimo,ze to malenstwo (35mm) i wyglada dosc smiesznie jak na dzisiejsze czasy to go i tak nosze ; )
Byla wersja w stali,ale to zegarki dosc trudne do wylapania.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
...Janek, no takie zdjęcia (te 2 ostatnie) to jak nie Twoje, gdzie ostrość poszła? Porównując je z pierwszym zdjęciem - to bez urazy, ale te możesz pokazywać w nadgarstkowych (i to na kalkulatorku). Proszę nie zaniżać swojego poziomu, ,bo będzie z liścia