#4 Wysłany: 2011-08-19, 11:33
Koraliki kupiłem sobie w zeszłym roku na Hawajach więc to taka pamiątka, która przywraca całkiem miłe wspomnienia. Natomiast pierścienia zdjąć nie mogę, bo (być może tylko podświadomie) naprawdę chroni mnie przed takimi "Natankami" A za miłe komentarze dotyczące zdjęć dziękuję.
Natomiast pierścienia zdjąć nie mogę, bo (być może tylko podświadomie) naprawdę chroni mnie przed takimi "Natankami" A za miłe komentarze dotyczące zdjęć dziękuję.
Wiem jak to jest. Kiedyś w czasie kąpieli w jeziorze zsunął się i zatonął. Do czasu kupna kolejnego jakis taki nieswój chodziłem i bałem się, że zaraz jakies nieszczęście mnie spotka
Czyli potwierdza się, że to szatański pierścień Kiedys pewna pani doktor zrobiła mi wykład, jak to bardzo grzeszę nosząc takie coś na palcu
#6 Wysłany: 2011-08-19, 12:13
Tomirek napisał/a:
SEAMASTER napisał/a:
Natomiast pierścienia zdjąć nie mogę, bo (być może tylko podświadomie) naprawdę chroni mnie przed takimi "Natankami" A za miłe komentarze dotyczące zdjęć dziękuję.
Wiem jak to jest. Kiedyś w czasie kąpieli w jeziorze zsunął się i zatonął. Do czasu kupna kolejnego jakis taki nieswój chodziłem i bałem się, że zaraz jakies nieszczęście mnie spotka
Czyli potwierdza się, że to szatański pierścień Kiedys pewna pani doktor zrobiła mi wykład, jak to bardzo grzeszę nosząc takie coś na palcu
Mam tylko nadzieję, że nosisz na odpowiednim palcu. U mnie niestety (chociaż już się przyzwyczaiłem) wyszedł ten "fakjutyczny" Heh, a może ktoś powinien założyć temat: BIŻUTERIA OKOŁOZEGARKOWA ??? No chyba, że już gdzieś jest...
Ostatnio zmieniony przez SEAMASTER 2011-08-19, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Mam tylko nadzieję, że nosisz na odpowiednim palcu. U mnie niestety (chociaż już się przyzwyczaiłem) wyszedł ten "fakjutyczny" Heh, a może ktoś powinien założyć temat: BIŻUTERIA OKOŁOZEGARKOWA ??? No chyba, że już gdzieś jest...
a to zależy przed czym ma chronić chyba Kiedyś nosiłem na serdecznym lewej ręki ale schudłem i zaczął spadać. Noszę więc też na fakulcu.
Pies czy kot?: kot
Wiek: 59 Dołączył: 02 Kwi 2011 Posty: 740 Skąd: polski biegun ciepła
#12 Wysłany: 2011-08-30, 13:03
Seamaster, bardzo fajne zdjecia, gratuluję.
A pierścień jednak może czasem zdejmij, choćby dla mycia. Był kiedyś taki św.Swierad co obwiązał się w pasie łańcuchem i ślubował go nie zdejmować. Łańcuch zardzewiał, wdała sie gargrena itd...
#13 Wysłany: 2011-08-30, 21:33
andrewjohn napisał/a:
Seamaster, bardzo fajne zdjecia, gratuluję.
A pierścień jednak może czasem zdejmij, choćby dla mycia. Był kiedyś taki św.Swierad co obwiązał się w pasie łańcuchem i ślubował go nie zdejmować. Łańcuch zardzewiał, wdała sie gargrena itd...
Łeee, no oczywista oczywistość. Tym bardziej, że jestem chyba rekordzistą w używaniu kremów do twarzy, szczególnie jednego (to nałóg, ale mogę polecić każdemu). A za miły komentarz dziękuję