#1 Wysłany: 2012-01-10, 22:12 Tuzin - konieczna redukcja do ośmiu
Witam
Oto mój tuzin na dzień dzisiejszy
Jak widać, Muchomorek znalazł nowego właściciela ale na jego miejsce przybył RT.
Plan jest taki, zeby przeprowdzić operację redukcji zegareczków do sztuk osmiu.
To na początek bo docelowo ma byc pięć, ciekawe jak...
Problem w tym, że szkoda mi kazdego jednego z powyższych i nie mam pomysłu co z tym zrobić.
Monetą rzucać, patyczki ciągnąć?
Można by i tak ale jest tu parę takich, które po prostu zostać muszą, na przykład zielony, strzałka czy RT na unitasie.
Zostać też musi drugi z Bernchardtów i jeden z Orisów...a najlepiej obydwa bo wybrać nie potrafię
Laco mi szkoda bo wyjątkowy, już takich "by Lacher" nie robią, Excursionist to jeden z moich ulubieńców a AR od czibo nie oddam bo...nie oddam i już.
Wychodzi na to, że ewentualnie byłbym skłonny puścić do ludzi Samuraja i Tissota Visodate ale kurde, też mi szkoda.
I bądź tu człowieku mądry...
Acha, Seiko 5-ka się nie liczy, to zegarek za parę groszy i może zostać poza statystyką bo go sprzedawać nawet nie warto...czyli trzeba puścić trzy sztuki.
Może jakieś korupcyjne oferty mnie zachęcą?
Weźcie ludzie coś pomóżcie bo już całkiem zgłupiałem
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#3 Wysłany: 2012-01-10, 22:23
Woytec60, - a po co redukować jak cieszą? Ja właśnie zamknąłem 12 i 13 w drodze . Wyprzedawać jeszcze zamiaru nie mam bo do każdego jakiś sentyment mam.
A to co by mnie interesowało z twojej gromadki to nie do przejęcia - zielony, strzałka, RT. Ew. o seiko bym powalczył - ale budżet przez 13 mocno przekroczony. Zostaw i ciesz się stadkiem
Literaturę lepiej poczytaj bo złe pomysły na zimę masz
Barnhardt został tylko jeden, czerwony już sprzedany a ten co został, to zegarek na który polowałem prawie dwa lata.
Zostaje.
Tissota chyba puszczę bo za rzadko mam okazję do jego noszenia a do garniaczka od biedy można strzałke założyć albo srebrengo RT...
Zresztą ten RT to jedyny na Unitasie i tez zostaje.
PS
Za dużo ich mam a nowe wydatki się szykują więc trzeba trochę przetrzebić
A w ogóle to ma zostac pięć!
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-01-10, 22:28, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#13 Wysłany: 2012-01-10, 23:12
Oris ten co się wszyscy napalili, bo tani i dobry, popchnąłbym bo fajniejszy ten drugi.
RT bo to jakiś taki zegar na fotkach, nie wiem? Obojętny?
Seiko 5 i Orient, bo ostatnio jak psów ich na forum