Woytec, nie no, te co Iks i Ty pokazałeś sa piękne. W realu mi sie tez podobają, ale tamta 18tka to zupełnie inny zegarek. Te sa bardziej eleganckie, tamten bardziej sportowy. Wg mnie nie sa porównywalne
Dla mnie on się nie broni nawet jako sportowy - bo tak go oceniam. Przerost formy nad treścią która ma przyciągać przede wszystkim znaczkiem na tarczy, a nie przemyślanym i spójnym designem. Idealnie wpisuje się w linię stylistyczną casio edifice. Zegarek dla masowego odbiorcy w którym jest wszystko: i nakładane indeksy i nabździone jakichś elementów "żeby się działo" i polera i kilka kolorów, i szklana dupka - i rozmiar odpowiedni. Ten zegarek krzyczy "jestem tagiem", "jestem sportowy", "jestem kolorowy", trochę taka kolejna część transformerów - dużo wybuchów, szybki montaż, zero treści.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-01-04, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#67 Wysłany: 2016-01-04, 17:53
Mi się ta szara podoba. Ponieważ pracuje w branży pochodnej od budowlanki, nie za często chodzę w gajerach czy eleganckich półbutach. Eleganckie chrono średnio mi do tego pasuje. Potrzebuję czegoś na bransolecie co zastąpi tissota i magretkę i ta wersja wydaje mi się być ok