Zdjęcie mam właśnie z yobokies, tylko on tam cen nie ma. A jak sobie kupie te wszystkie rzeczy to są specjaliści co mi to złożą? Obawiam się, że cała ta impreza może mnie wynieść tyle, co zakup nowego Ocean Vintage
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#18 Wysłany: 2016-01-05, 14:25
możesz tek kupić gotowca od seikoboya (yobokies), ceny dostaniesz od niego na maila. jak dobrze pamiętam to tarcza u niego to koszt chyba 35 USD. Jak z resztą - nie mam pojęcia.
Złożyć można samemu (ja ze swoimi koślawymi paluchami dałem radę poskładać FFF , choć drugi raz bym się tego nie podjął)
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 17 Maj 2015 Posty: 78 Skąd: Polska
#22 Wysłany: 2016-01-05, 23:20
Mariusz napisał/a:
A Navigator?
Navigator zbyt podobny do mojego Lotnika no i bransolety dedykowanej nie ma z maskownicami. A nawet jak dokupię bransoletę od Gerlacha to już tylko 150 zł mniej niż Steinhart. Już bardziej myślałem o Otago, ale boję się, że na moim wątłym nadgarstku taki kształt koperty będzie bardzo odstawał.