Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#46 Wysłany: 2016-01-19, 07:56
Świetnie wykonany, klasyczny zegarek na inhaousie, w rewelacyjnej cenie/ w zestawieniu z polską ceną.
Który?.................z białą tarczą jako idealny garniturowiec
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Ja pier..... W jeden dzień tyle postów w temacie jednego zegarka
A do meritum, to jak nie jestem fanem Eterny, tak ten mi się podoba i nie rozumiem tekstów - za mało literatury, ponieważ to akurat uważam za szczególną zaletę tego zegarka i nie rozumiem rolkopodobnej mody na wypisywanie całej charakterystyki na tarczy. Oczywiście, żeby za bardzo nie wyłamywać się ze społeczności też mam jedno ale . Uważam, że przy tak eleganckim zegarku datę mogli zrobić ładniejszą. Tak czy siak jestem na TAK, ...... chociaż osobiście jednak wziąłbym chyba białą wersję.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 13 razy Wiek: 41 Dołączył: 23 Wrz 2012 Posty: 1381 Skąd: jasło
#49 Wysłany: 2016-01-20, 11:38
Przeanalizowałem wszystkie za i przeciw i ostatecznie zrezygnowałem z zakupu.
Muszę go kiedyś gdzieś przymierzyć i obejrzeć dokładnie na żywo i wtedy wrócę do tematu.
Może jakiś kolega z Krakowa widział ja gdzieś na wystawie ? Np Apart Exclusive w Bonarce ?
dzięki wszystkim za pomocne wypowiedzi
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#51 Wysłany: 2016-01-21, 18:05
Kiedyś mieli w Bonarskim Aparcie Eterny. Nawet mierzyłem 4H. Ale dawno mnie tam nie było. Nie lubię galerii wszelakich. Chodzę tam jak muszę.
mazik77, jak znajdę chwilkę to podejdę.