#46 Wysłany: 2015-12-15, 09:40
Co do rysowania się szkła w Oriencie Ray- mój ma rok dokładnie i zero rys na szkle, gołym okiem przynajmniej nic nie widzę. I przez długi czas był to mój jedyny zegarek noszony codziennie. Oczywiście wszystko zależy jaką się ma pracę i co się robi z zegarkiem na ręku. Ja po prostu pewnych prac, które by naraziły go na obtarcia, potencjalne uszkodzenia- nie wykonywałem w nim, a tak to był używany normalnie.
Jak na roczny zegarek uważam ze wygląda bardzo dobrze. I dalej cieszy jak cieszył.
PS. na zdjęciu na szkle to paprochy są tylko- nie chciało mi się drugi raz zdjęcia robić a szybki przed fotką zapomniałem wyczyścić
I w koncu sie stało... Wybór padł na Orienta Ray Blue. Trafil sie prawie nowy w bardzo okazyjnej cenie i cóż powiem szczerze, że jest efekt wow, szczegolnie tarcza świetnie wygląda
Dzięki wszystkim za pomóc!
Też myślę, że wybór trafiony. Ale pewnie to samo powiedziałbym o pozostałej dwójce gdyby trafiła w moje ręce
Teraz jeszcze coś dla swej lubej muszę znaleźć, bo też się połakomiła na zmianę zegarka
Dzięki raz jeszcze