Zastanawiam się nad tym, zapewne któryś z Szacownych Kumotrów takowy ma lub miał w ręku... i może się wypowiedzieć. Warto?
Około 82 USD plus przesyłka z Chin. Ale nie wiem, czy nie składak jakiś...
_________________ John Smith
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2016-02-04, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Chyba kiedyś o nim było - ale nie kojarzę, żeby ktoś go kupił.
IMO za 82$ to żadne ryzyko - jeszcze nie widziałem zegarka Sea Gull, który by nie był tyle wart
Ponad $40 taniej niż na Good-Stuffs... plus przesyłka (po ile?).
Wygląda koszernie.
IMO warto.
To na taobao leży, cena jest z prowizją agenta i przesyłką do niego. Dojdzie jeszcze przesyłka do Polski. Nie wiem ile waży Tak "na oko" to ok. 7-9 USD
_________________ John Smith
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2016-02-05, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie doliczą, nigdy nie doliczają. Chyba nawet nie mają jak. Korzystam z tego agenta już dość długo. Tego Sea-gull'a miałem już klikniętego, ale nie opłaconego, bo uzbierałem 2,9 kilo dobra i zegarek przekroczył by 3 kg, a w paczce płaci się za kolejne 1 kg (przesyłka wychodzi sporo taniej poprzez komasowanie zakupów, od dużej ilości małych listów) .Paczka dotarła, potwierdzałem u agenta i przypomniał mi się zegarek... Na razie odpuściłem, w środku jest ST6, tyle że wygląd niecodzienny (mechanizmu). Oczywiście nie kupowałem 3 kg zegarków W większości wiele gatunków herbaty, takiej jakiej nie można kupić u nas