#1 Wysłany: 2016-02-25, 13:56 Czy to jakiś Szwajcar ze Szwajcarów czy coś innego
Kumotrowie
proszę po mnie za bardzo nie jeździć, jednak nie bardzo wiem gdzie to moje pytanie zamieścić dlatego zamieszczam je tu. Ostatnio poratowaliście mnie swoją wiedzą, dlatego liczę że i tym razem może ktoś z Was będzie coś wiedział. Koleżanka prosiła mnie bym powiedział coś więcej na temat jej zegarka. I jakoś tak wyszło że, nie byłem w stanie odmówić. Moja wiedza zegarkowa w porównaniu do Waszej jest nikła raczej, stąd też zwracam się do Was z tym pytaniem.
Czy ktoś wie co to może być za firma, ( o ile to jakaś firma i czy to zegarek z tych lepszych czy z tych mniej lepszych)
Zamieszczam 2 zdjęcia dla zobrazowania o czym piszę.
Zdjęcia są moje, pomimo tego że podlinkowane z innego forum
Liczę na Wasza wiedzę oraz wyrozumiałość.
Oczywiście z góry serdecznie dziękuję w imieniu koleżanki oraz swoim
Ostatnio zmieniony przez marzar 2016-02-25, 14:00, w całości zmieniany 7 razy
A jakie to ma dla ciebie znaczenie? "Szwajcar ze Szwajcarów" z zasady pochodzi z Szenzen i Szwajcarii nie widzi na oczy. Chyba że tę w dolinie rzeki Jangcy.
Marka o zerowej rozpoznawalności, pewnie jakiś jednorazowy strzał butikowy. Jak się podoba i chodzi to nosić i mieć na resztę wywalone.