pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#16 Wysłany: 2016-03-20, 11:10
W budżecie tego OS to ciężko o sensowną konkurencję.
Już pisałem że wybór ciężki, bo mi akurat Eterna też się bardzo widzi. Natomiast OS można mieć nówkę i jeszcze zostanie trochę $$, a Eternę trzeba będzie trochę poszukać by był dobry stan i ta cena.
Możesz jeszcze iść w limitkę...mało już ich w sprzedaży...kasy powinno starczyć. Jedyny minus to ona jest na pasku zamiast bransy, ale tej wersji jeszcze u nas nikt nie ma Bo niebieska jest już oklepana nieco
_________________ World Wide Watches
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#17 Wysłany: 2016-03-20, 11:15
Z powyższych- Kontiki, tym bardziej jak masz szansę wyrwac za 4k
Ale generalnie w ww. budżecie proponowałbym Orienta Saturation 300m albo Citizena GTS Kolory dowolne
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-03-20, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
Meches, oczywiście żartowałem - ale chyba znacznie poniżej 4 tys. dostaniesz tego OS.
Nie miałbym sumienia takiej przebitki robić
Nie wiem gdzie sprawdzałeś ostatnio, ale jak mnie Meches poprosił to przetrzepałem Rakuten. Najtańsza opcja to 3100, do tego wysyłka i opłaty Wychodzi 4 koła jak w ryj strzelił.
Santino i ja bym nie miał sumienia z taką przebitką kupić
Potwierdza się, że trudno o alternatywę dla tych zegarków, nawet tak zacne grono niewiele wymyśliło
_________________ Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Ostatnio zmieniony przez Meches 2016-03-20, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
Ale drogę słuszną obrałeś.
OS jest IMO zajefajny.
Końtykający wykonany też bez zarzutu - tylko mi się te trójkąty nie podobają - ale to osobnicza cecha
Eterna to ciekawy zegarek lecz pozostawia ulotne wrażenie lekkiego przerysowania stylistycznego.
Santino nie ma co wyważać otwartych drzwi Świat zegarków wydaje się taki olbrzymi a jednak kurczy się znacznie przez pryzmat doświadczeń (bardziej Waszych niż moich ). I dobrze że można tu z nich korzystać.
_________________ Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Ostatnio zmieniony przez Meches 2016-03-20, 20:40, w całości zmieniany 1 raz