Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#20 Wysłany: 2010-09-15, 15:17
Witam,
Gratuluje pieknego zegarka
Ja tez juz mialem go klepnietego_zaplaconego, ale posrednik jednak nie mogl go od chinskiego allegrowicza jakos sciagnac, z innego linku tez nic nie wyszlo, wiec musialem wziac zamiennie innego Shanghai'a - jak dojdzie (a idzie cos dluugo) - to sie pochwale (chyba jeszcze takiego nikt z TU obecnych nie ma... )
Jeszcze kiedys jednak sie przymierze jeszcze raz i do tego modelu...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2010-09-15, 15:30, w całości zmieniany 4 razy
Dzięki za odzew. Żałuję ale w Zgierzu nie będę niestety. Nie tym razem, choć rozmawiałem z Wiolą i bardzo namawiała (Wiola mam nadzieję że zdasz relację ). Może się uda innym razem. Co do zegarka, to też się czasem zastanawiam czy mako by mi nie wystarczyła ale nie szukałem divera. IMHO niektóre orienty uważam za rewelacyjne (raczej te w trochę wyższej cenie niż 400 zł). Wracając, nosi się super, był na regulacji (nie wiem czy za wczesnie). Jak wcześniej się późnił jakieś 25-30 sekund na dobę, tak teraz śpieszy 20 s Jest to niezły wynik ale będę obserwował odchyłki (jak na razie się właściwie nie zmieniają) i za miesiąc znowu śmignę na regulację.
Pozdrawiam