Skończyli produkcję - dlatego. Ja zrezygnowałem, może wypłynie na bazarku, może w którymś sklepie (009 chyba leży jeszcze na MWH we w miarę dobrej cenie, ale kolorystycznie to jest dramat ) a pewnie za rok-dwa pokażą następcę na 4r36. Znaczy fajnie by było jakby pokazali.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#168 Wysłany: 2016-04-03, 08:59
Iks napisał/a:
Skończyli produkcję - dlatego. Ja zrezygnowałem, może wypłynie na bazarku, może w którymś sklepie (009 chyba leży jeszcze na MWH we w miarę dobrej cenie, ale kolorystycznie to jest dramat ) a pewnie za rok-dwa pokażą następcę na 4r36. Znaczy fajnie by było jakby pokazali.
Podobno nie skonczyli, ale ograniczyli produkcje. Tak ponoc mowili przedstawiciele Seiko na Baselworld.
Też szukam, jakby ktoś znał źródło w dobrej cenie, to chętnie skorzystam . Myślę też o 009, ale chyba jednak 007 fajniejszy jest. 007 miałem krótko, ale musiałem oddać, bo były z nim problemy i teraz żałuję, że pozbyłem się
Pies czy kot?: kot Pomógł: 6 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1135 Skąd: Szczecin
#177 Wysłany: 2016-04-19, 17:57
a gdzie, no i za pół ceny
edytka -
Aha, popatrzyłem jeszcze na moje statystyki, no kiepsko jest, ale jestem czwarty,
kurde, druga edzia, no piąty jestem, kłamcą byłem, ale się poprawiam
między prezesami, no to może nie całkiem do D
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2016-04-19, 18:04, w całości zmieniany 2 razy