czarna imo fajniejsza
w białej tak na pierwszy rzut oka trochę gryzie mi się kolor lumy i biel tarczy
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2016-04-28, 13:55, w całości zmieniany 2 razy
#5 Wysłany: 2016-04-28, 13:54
Ano, czarna ładniejsza. Na tle białej tarczy wskazówki giną, wydają się cieńsze niż są w rzeczywistości.
Godne pochwały jest natomiast poprawne i adekwatne do stylu z epoki umieszczenie sekundnika . Jest tam, gdzie być powinien .
...jeden i drugi jest świetny, trzeba zacząć odkładać dukaty
Obrazek
jak tak patrze to nawet masz adekwatny obrazek na avatarze do tego co robisz dziubek całuśny już jest tylko uważaj żeby ci w krzyżu nie strzeliło jak się będziesz pochylał do całowania ewentualnie żeby Cię smok z tyłu nie zdybał
kto Ci niby uwierzy że dwa kupisz
Maras68 [Usunięty]
#13 Wysłany: 2016-04-28, 14:25
Ratler Wściekły I napisał/a:
jak tak patrze to nawet masz adekwatny obrazek na avatarze do tego co robisz dziubek całuśny już jest tylko uważaj żeby ci w krzyżu nie strzeliło jak się będziesz pochylał do całowania ewentualnie żeby Cię smok z tyłu nie zdybał
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#14 Wysłany: 2016-04-28, 14:27
Maxio napisał/a:
...smoki to mi z ręki jedzą
Ale to musisz misiurke z mesza założyć
A czarny parowóz zajefajny, zróbta mi taki jeden w kopercie od czołga
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#15 Wysłany: 2016-04-28, 14:28
goTomek napisał/a:
A czarny parowóz zajefajny, zróbta mi taki jeden w kopercie od czołga