Warto? Nie warto? Sam nie wiem... Może poczekać, dozbierać do czegoś lepszego. Miałem brać jeszcze jednego Borealisa w tym rok, cena ~2 tysie. To razem by było 5 na nurka. Czekać? Nie czekać? Z drugiej strony, na wakację jadę za 1,5 miesiąca, coś do wody by się przydało No ale z trzeciej strony - jakiś kolorowy g-shock za kilka stówek, a tu poczekać, pozbierać, kupić, może pocieszy dłużej? Radźcie
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-04-28, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#5 Wysłany: 2016-04-28, 21:01
Iks, ten Squale to imo niegłupi - pepsi z białą tarczą jako 'wakacyjniak' będzie w sam raz, poza tym Ty chyba zawsze lubiłeś rolkowe klimaty...a jako alternatywę może jeszcze taki Stenek http://steinhart-zegarki....E-DUAL-TIME/172
Iks, bierz to Squale to fajny zegarek. Wiem bo mam . Jest dosyć uniwersalny i ostatnio najczęściej gości na nadgarstku (coś jest w tych "rolexowatych"). Czarnych "nurków" bez liku a taki jednak jest dosyć rzadko spotykany.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#7 Wysłany: 2016-04-28, 23:37
Alpina. Zupełnie inny niż to co wkleiłeś ale imo uniwersalny.
Dla mnie uniwersalny nurek to stonowany zegarek z bezelem i nadający się od biedy do koszuli.
W niejaskrawych kolorach.
Np.
Cytat:
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-04-28, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#13 Wysłany: 2016-04-29, 09:36
Jak dla mnie jeśli Squale to tylko ten
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#14 Wysłany: 2016-04-29, 11:00
W budżecie do 3 k pln to Fortis Marinemaster jest bardzo uniwersalny
Obecnie mam takiego białego z niebieską sekundą full lume, miałem czarnego i białego z nakładanymi indexami...miałem tez ze 2-3 rodzaje chrono ale to trochę więcej $$
Ogólnie polecam.
Jak by było można zwiększyć budżet do 5-6 k pln to Sylwek wyżej pisał o pewnym Seiko
Obecnie mam takiego białego z niebieską sekundą full lume, miałem czarnego i białego z nakładanymi indexami...miałem tez ze 2-3 rodzaje chrono ale to trochę więcej $$
Ogólnie polecam.
Ten Twój biały to jest fajoski - podoba mi się Myślałem, że to znacznie większe pieniądze