Ta druga propozycja z Citkiem znacznie lepsza.
Ewentualnie Tag z propozycji prezesso.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#19 Wysłany: 2016-04-29, 13:34
Iks napisał/a:
pasti napisał/a:
Obecnie mam takiego białego z niebieską sekundą full lume, miałem czarnego i białego z nakładanymi indexami...miałem tez ze 2-3 rodzaje chrono ale to trochę więcej $$
Ogólnie polecam.
Ten Twój biały to jest fajoski - podoba mi się Myślałem, że to znacznie większe pieniądze
Będę miał go w Pabianicach i mi też najbardziej się widzi. Ten kolorek jest super - do tego efekt braku szkła i niebieska sekunda. Noszę na czarnej gumie - bransy do tego akurat nie mam /foto z sieci/
Przemek - nick555 ma czarnego do porównania. A prezesso białego z nakładanymi indexami.
One nowe chodzą trochę drożej...ja w sumie za żadnego więcej jak te 3 k nie zapłaciłem...a raz nówkę miałem
Potwierdzam, ale jak sobie popatrzyłem na ebaju na aktualne ceny to w sumie może być i ten niebieski Chyba, że są jakieś dalekowschodnie źródła citizenowe których nie znam...
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#23 Wysłany: 2016-04-29, 15:05
Iks napisał/a:
Potwierdzam, ale jak sobie popatrzyłem na ebaju na aktualne ceny to w sumie może być i ten niebieski Chyba, że są jakieś dalekowschodnie źródła citizenowe których nie znam...
Grand Signature jest tańszy z USA niż w Azji...chyba po prostu robią je z przeznaczeniem na zagraniczny rynek.
A jak będą problemu z zakupem, to się pomyśli nad planem B.
Squale też został na "może kiedyś", bo lubię rolkowate istotnie, a jednak krawędzie w Tisellu mnie drażniły na dłuższą metę Ewentualnie jako alternatywa taki OS:
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#30 Wysłany: 2016-05-08, 20:04
Iks, Citek chyba (nie widziałem w realu ) jest świetny. Ale Ty najlepiej wiesz, bo miałeś je i to w rożnej wersji kolorystycznej.
A drugi to zwykłe rykowisko na jeleniu a nie OSa.