Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14652 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 2016-05-05, 11:46
ZUS to jest organizacja przestępcza i nie będę ją karmił
[ Dodano: 2016-05-05, 12:57 ]
Jak wygram ( w co nie mam wątpliwości ) to kupię dwa , jeden dla Kogoś z forum co wybrał dla mnie najbardziej mi pasujący.
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
Dziś 4 dychy do wygrania, więc plan jest taki, że 35 rozdam potrzebującym, 3,5 zainwestuje bez sensu, bańkę wydam na kawałek działki i jakąś stodółkę, a 0,5 odłożę na czarną godzinę
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
diver [Usunięty]
#9 Wysłany: 2016-05-05, 12:19
Iks napisał/a:
Dziś 4 dychy do wygrania, więc plan jest taki, że 35 rozdam potrzebującym, 3,5 zainwestuje bez sensu, bańkę wydam na kawałek działki i jakąś stodółkę, a 0,5 odłożę na czarną godzinę
pamiętaj że publicznie to powiedziałeś szykujesz się na prezydenta
wygrywaj aaa zapomniałeś o podatku 10%
[ Dodano: 2016-05-05, 13:19 ]
Jacobi napisał/a:
diverofobia napisał/a:
Bierz Zenka z tourbillonem 3 D- taki mnie się podobuje, życzę wygranej
Pomógł: 8 razy Wiek: 68 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 1491 Skąd: z innego wymiaru
#10 Wysłany: 2016-05-05, 14:04
Iks napisał/a:
Przemyśl to jeszcze, abyś nie musiał pożyczać i spełnić złożone tu obietnice
40mln. jest co prawda do wygrania, ale i 10% podatek do opłacenia... od tej kwoty.
_________________ Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
40mln. jest co prawda do wygrania, ale i 10% podatek do opłacenia... od tej kwoty.
No to wiadomo, że po opłaceniu koniecznych zobowiązań podatkowych. Może być przecież kilka szóstek, albo jedna, ale totalizator niedoszacował i będzie 45, czyli po opłaceniu podatku 40 z groszem do wypłaty
A tak na poważnie, statystyczna szansa na wygraną jest mniejsza niż prawdopodobieństwo śmiertelnego wypadku w drodze z pracy do domu. Mimo wszystko jednak się nie boję i codziennie mimo ryzyka wracam do domu, ale tym samym sprawiedliwie nie wierzę również w możliwość wygrania