Wiek: 51 Dołączył: 30 Mar 2011 Posty: 65 Skąd: koło Kopciowic :)
#1 Wysłany: 2016-05-27, 12:24 Niebieski Mt.Fuji plus bransa Gerlacha
Zanabyłem niedawno piękną, niebieską limitkę ze Światowym Dziewictwem. Próbowałem je skumać z bransoletą z Gerlacha. Seiko ma w większości piaskowaną kopertę, bransoleta jest lekko satynowa i chyba to nie wygląda najlepiej? Do tego jeszcze brak maskownic, ale to chyba mniejszy problem. Błyszczący mesh kompletnie nie pasował. Chciałbym coś poza niebieską gumą. Kurde, Dziedzictwem miało być. Głodnemu...
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 13 Lut 2015 Posty: 82 Skąd: Gdańsk
#3 Wysłany: 2016-05-27, 13:07
Przede wszystkim gratuluje zakupu
Podzielam zdanie kolegi Z_bycha
Jak dla mnie brak maskownic nic nie wnosi, a różnica w wykończeniu powierzchni jest niewielka ale jeżeli masz wątpliwości to nie wiem czy ktokolwiek Cie przekona
_________________ Pan Vonski jest Debeściak! i jego mafia też jest Debeściak!
#4 Wysłany: 2016-05-27, 13:12
Kumotrze Vonski - zgrabny eufemizm. Chciałeś powiedzieć - k.. marudzisz jak baba w sklepie z torebkami Dziękówa, koledzy To był impuls, spodobał mi się bardzo a i dziewuchy w firmie zagadują, żebym sprzęta pokazał haha.
Ostatnio zmieniony przez sauat 2016-05-27, 13:20, w całości zmieniany 2 razy
#14 Wysłany: 2016-05-27, 22:50
Kopia Boba, idealna, poza napisem, kupiłem na forum. W rzeczywistości trochę ciemniejszy niż na zdjęciu. Gruby, nawet ma metalowe tulejki na teleskopy.
sauat, my kiedyś mieliśmy takie bransolety ale satynowane. Prawdę mówiąc nie wiem czy jeszcze gdzieś się walają bo to stary model z 2012 roku ale jest szansa.