#1 Wysłany: 2016-06-10, 22:25 Diver z niebieską lumą
....Koledzy pomóżcie znaleźć nurka z mocną jak w monsterze ale niebieską lumą....wymiar minimum 42...budżet circa 3kzł....raczej automat lub manual...szafir atutem będzie....
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
THX za podpowiedzi....w kwestii koloru to obojętne czy to będzie niebieski błękitny granatowy czy tez turkusowy.....ważne aby nie zielony czy zielono;żółty
borealis całkiem ok
helson fajnie świeci ale nie podchodzi mi całościowo
lumtec zaden mi nie podchodzi
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#12 Wysłany: 2016-06-11, 12:54
pdrog, sporo microbrandów stosuje taka lumę jak w pokazanym wyżej Borealisie, opisują to zwykle jako 'BGW9 Supeluminowa', generalnie kolor przyjemny i do tego całkiem długo świeci
Ja mam takiego - model Seafarer, gabarytowo bedzie Ci pasował tylko trzeba szukać na rynku wtórnym bo się szybko wyprzedały
Pomógł: 8 razy Wiek: 68 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 1491 Skąd: z innego wymiaru
#13 Wysłany: 2016-06-11, 16:30
pdrog napisał/a:
....Koledzy pomóżcie znaleźć nurka z mocną jak w monsterze ale niebieską lumą....wymiar minimum 42...budżet circa 3kzł....raczej automat lub manual...szafir atutem będzie....
Bardziej błękitny niż niebieski. Borealis, dziś w nadgarstkowych. Świeci mocno i dość długo.
obejrzałem go w nadgarstkowych....jednak nie tak jak helson
Machu ten Twój również nie ....no nie podobają mi się rolexowate zegarki....są IMO masakrycznie oklepane...nuuuudne
......super by było gdyby trafić cos ciekawego wizualnie...hmmm tak w typie alpiny 300, albo citka GTS....glyciny SST...doxy sub...ta davosa powyżej tez ładna, ale tryt za mało intensywnie świeci
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2016-06-11, 20:01, w całości zmieniany 2 razy