Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#26 Wysłany: 2016-06-13, 19:20
pdrog napisał/a:
o to jest TO....co prawda wewnętrzny księgowy pyta po cholerę mi drugi robur....ale podobujemniesiębardzo .....gdzie i za ile coś takiego przejmę ?
Mozesz polowac na uzywke bo taka nowka kosztuje jakies 700-800 euro zaleznie od konfiguracji. Jest tez druga opcja, moze kliknac "limitke" ze strony H2O, ktora kosztuje 470 euro, ale ma dwukolorowa lume:
Ja wlasnie takiego kliknalem ponad 2 tygodnie temu i czekam
....THX za pomoc....ze wszystkich wyżej przywołanych to tylko CH6 jest w moim typie....niestety tylko niebieski na meshu....czarne zegarki do mnie niespecjalnie przemawiają....miałem 3 i nie mam już żadnego.......
...Stenki maja fajną lumę ale po pierwsze większość nurkowych pachnie rolkiem a po drugie nie podobaja mi się...nawet kiedyś sie przymierzałem do tritona i apollona ale jednak nie ....kompletnie nie moja bajka
[ Dodano: 2016-06-16, 11:17 ]
Machu napisał/a:
pdrog, Robura sprzedasz raczej bez problemu i możesz zakładać nowy temat pt. 'co kupić za hajs ze sprzedaży'
niestety ma dwie rysy raczej dyskwalifikujące go w kwestii sprzedaży...a ponadto za bardzo go lubię
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2016-06-16, 12:07, w całości zmieniany 1 raz