Ile toto jest warte? 350-400USD? Trzeba doliczyć potencjalny VAT z cłem.
-------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Wyjaśnienie całego zamieszania. Wpadł mi taki pomysł do glowy. To impulsywny zakup - jak paczka gumek ze stojaka przy kasie z markecie. Nic przemyślanego. Nie mam tej kasy ale jakoś to wykombinuję i udźwignę.
Warunki brzegowe:
1. max 400USD z szipingiem (na takie przypadkowe szaleństwo mnie stać)
2. stary szwajcar lata 60-70 na manualnym chronografie (Valjoux 773x, Venus 175, Landeron i inne)
3. czarna albo szara tarcza z pomarańczowymi (albo czerwonymi lub żółtymi) akcentami
4. sportowe klimaty
Żadnych japońców, ruskich, automatów, garniturowców.
Jak nie znajdę to kupuję Schaffera Scuderię i cieszę się jak dziecko
Z góry dziękuję za każde pomysły byle w temacie moich poszukiwań.
_________________ Foch und Ch.
Ostatnio zmieniony przez kubama 2010-09-22, 11:48, w całości zmieniany 5 razy
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Miodek Słis kłalita mi się bardzo podoba jestem za
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#7 Wysłany: 2010-09-21, 17:02
świetna!
jak kiedyś zobaczyłem tego heuera - to też od razu zacząłem szukać "zamienników"...
ta bulova jest git. szkoda tylko, że ma pełne uszy - takie rozwiązanie bardziej pasuje mi do nurków z tego okresu, niż racingowców.
Ale i tak świetna, bierz!
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#12 Wysłany: 2010-09-22, 06:47
393,99USD
Odpuściłem temat przy 380USD bo jeszcze 20USD wysyłka, a nie chciałem dać więcej niż 400USD. Tak czy siak się wkręciłem i teraz będę szukał takiego chrono Bulovy w okolicach 350USD.
Są jeszcze w innych kolorach
ale celuję w pomarańczę