Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#1 Wysłany: 2016-07-06, 16:53 Diver z białą tarczą...
Jako że czerwony diver jest już w drodze, pomarańczowy, żółty, niebieski, szary, brązowy, czarny i zielony w pudełku, zaczynam się rozglądać za diverem z białą tarczą - pewnie to rozglądanie "trochę" potrwa bo fundusze jakieś takie mizerne, ale jeśli jest więcej czasu to lepiej chyba...
Może pomożecie w tym temacie?
Na chwilę obecną liderem jest Orient Saturation SEL02003W z tym że mam już SEL03005Y0 i SEL06001H0 do tego Ray'a i Big Mako - piąty Orient... no nie wiem...
W każdym bądź razie założenia są takie:
Budżet okolice 3000 PLN
Automat WR min 200m
Średnica min 42mm - max 45mm
Bransoleta...
Raczej nie szwajcar...
Dobra luma
Jak ktoś, coś, kiedyś, gdzieś - to pisać
z góry dziękuje
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2016-07-06, 16:56, w całości zmieniany 3 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#6 Wysłany: 2016-07-06, 20:39
Hogg napisał/a:
Ten Promoteusz zionie mocą... No daje radę, nie powiem
Myślałem o nim jak Wojtek kupił żółtego... ale jakoś na myśleniu się skończyło... Dievas Vortex bardzo ciekawy ale nie przepadam za PVD no i cena 1430$ czyli sporo ponad budżet, do koperty Bolearisa się raczej nie przekonam choć Iks zachwalał... "niebieskie" indeksy Helson'a - jakieś takie... "bez laktozy"
Jedyny kompresor swiss made jaki mógłbym ewentualnie nosić to Jaeger-LeCoultre Master Compressor Memovox a że mnie nie stać to noszę Navigatora bo też fajny