Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#1 Wysłany: 2016-08-07, 21:43 Zegarek w sportowym stylu na wakacyjny wyjazd.
>>>
Przede mną jeszcze wakacyjny wyjazd i to w miejsce z dala od cywilizacji...
Dlatego też myślę o zakupie odpowiednio wytrzymałego zegarka w rozsądnej cenie.
Jedną z przydatnych funkcji byłby moim zdaniem m.in. panel solarny.
Dlatego zwróciłem uwagę na pewnego "chińczyka", ale nie znalazłem na jego temat bliższych informacji...
Czy ktoś z Kumotrów miał może przyjemność testować ten zegarek?
Z góry dziękuję za informacje w tym temacie...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2016-08-07, 22:23, w całości zmieniany 14 razy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 2016-08-08, 16:24
Skmei tańsze jednak. Mam kolegę który nosi inny model, taki Protrek'owy i sobie chwali. Już conajmniej rok w różnych warunkach go męczy i zero usterek.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
#4 Wysłany: 2016-08-08, 22:08
>>>
Przyznam szczerze, że chociaż posiadam zegarki marki Casio, to nie miałem jeszcze żadnego z serii G-Shock...
Niestety czekają mnie spore wydatki związane z planowanym wyjazdem wakacyjnym i w budżecie nie zostało zbyt wiele środków na zakup nowego czasomierza...
Z tego co zorientowałem się, to tańsze modele z reguły posiadają tylko wyświetlacze cyfrowe, a ja należę do grona tradycjonalistów, czyli "wskazówkowców"...
Dlatego najpewniej rozejrzę się za czymś w rodzaju tzw. G-podobnych...
Ewentualnie nadal czekam na konkretne propozycje z Waszej strony!
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2016-08-08, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
#11 Wysłany: 2016-08-12, 20:59
>>>
kornel91.
Faktycznie są dostępne różne wersje kolorystyczne zegarka Casio MRW-200H.
Jednak poza bardziej niż przystępną ceną, to niestety ten model jakoś do mnie nie przemawia...
Jednak obrany kierunek wydaje się właściwy, a więc jeszcze poszukam czegoś odpowiedniego, póki jest jeszcze trochę czasu...
Pozdrawiam -bladerunner.
<<<