Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#16 Wysłany: 2016-07-07, 18:38
Trident COSC z tysiąc GBP minimum, ale zwykły Trident jest do ustrzelenia w budżecie. Używany to i GMT się uda.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Biały Borealis, ten z pierwszej strony, jest super. Wiem, bo mam. Przeszedł test szczelności na 5 m
Białego Samuraja miałem i sprzedałem. Gdybym trafił w tytanie w ładnym stanie, to z pewnością znów bym przygarnął. Jest super.
#26 Wysłany: 2016-08-05, 10:09
A może Perrelet Seacraft 777 - white, diver bez dwóch zdań, serce in-house, b.dobra jakość wykonania, "cięcie" koperty robi naprawdę dobre wrażenie, szlify itd. na super poziomie, bransa również dobrze wykonana i dopasowana, a jest na bazarku kizi, już jest w niezłej cenie a jak ponegocjujesz to będzie b.dobra
_________________ Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
Citek świetny ale z bateryjkami mam ten problem że szkoda mi je zakładać na łapę gdy "w boksie" leży "kilka" automatów którym dobrze by było przynajmniej od czasu do czasu zafundować pełny naciąg sprężyny... wiec pewnie by leżakował tylko... podobnie zresztą jak Seiko SUN043 pokazane przez chomior'a choć kinetic to w sumie automat...
Za to Vostok całkiem całkiem... zwłaszcza na białej gumie
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#30 Wysłany: 2016-08-13, 09:26
Ten VE faktycznie niezły, a do tego konkretny garnek- 50mm bez koronki, imo lepiej przymierzyc przed zakupem