- Nie, Motokura nie.
- Nie mam Eterny póki co, ale myślę o tej z big datą i in-hausem... Tylko to sporo ponad obecny budżet a ciągle z tyłu głowy mam Snowfleke'a za czas jakiś
- Najbidniej od 15-20 k za używkę w USA za IWCza i jakoś ok. 15-16k za Nomosa
Blazej, Certinka - niebrzydki zegarek. Gdyby miał inną nazwę, to bym rozważył
Zenith super, ale ponad budżet, smartłocze odpadają na 100%.
Hermes fajny, nawet bardzo, ale za blisko kiecek. Wiem, wiem, robią zegarki od jakiegoś czasu i nawet bodajże in-hausy... Fajny przód, fatalny tyłek. No i cena. Za 15k ojro...
Erolek, ta Doxa podoba mi się na zdjęciach odkąd ją zobaczyłem, jeeeej, ile już lat temu... I cena nie spacyfikuje portfela. Był tylko taki problem, że wykonanie koperty było opłakane. Koperta wyglądała tak, jakby była oblana chromem i ten chrom tak na niej zastygł. Ale może coś się zmieniło... Muszę sprawdzić Dzięki
pasti, Santino, Monaco to najładniejsza kostka jaką widziałem i przymierzałem. Ale niebieska. Czarna też obleci
TYLKO CENA
W założonej cenie mogę sobie kupić pudełko z dokumentami, ze dwa paski no i spinki do mankietów
Taki za 7k, inne grubo ponadd 1k pln
Nad tym Morycem z kizi się zastanawiałem, ale jest za dużo na moją chudą łapinę
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#13 Wysłany: 2016-08-22, 05:28
Fajną kostkę Tissota ma Filip z Kizi. Ale jaki to model to nie wiem.
Poszukaj Zenitha. Co prawda minimalnie ponad budżet, ale przecież po to tu jestesmy.
I oczywiście zgadzam się w 100% z pasti.
#15 Wysłany: 2016-08-22, 07:40
37x37x8,25 z sellitą sw220 w środku. Niedawno wyprzedaż była więc pewnie by się udało w okolicy 350 prezydentów nóweczkę odkupić.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.