Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#31 Wysłany: 2016-09-07, 08:11
Ciekawy jestem rozkładu głosów (i ogólnie opinii na forum) gdyby to niebieski miał złote akcenty Czy powszechna tutaj miłość do niebieskich zegarów okazałaby się silniejsza od uprzedzeń względem złota
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#32 Wysłany: 2016-09-07, 10:14
Zrobione z głową taki zestaw byłby super, ale nie widzę zamiany czarnego na niebieski w tym Citku.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#33 Wysłany: 2016-09-07, 10:44
Dla mnie to oczywiste - niebieski
Choć połączenie czarnego ze złotem też lubię - to w tym wypadku odcień złotego mi nie leży - podchodzi pod "różowe złoto" i mi się nie podoba.
Tu dla przykładu jest ładne połączenia czarnej tarczy ze złotem
Na żywo poza mną widzieli go tylko dwaj Kumotrowie
Ja przypadkiem widziałem oba i jeśli niebieski wygląda jak milion dolców, to czarno złoty wygląda jak półtora miliona Tak czy inaczej tu się nie da źle wybrać.