Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#56 Wysłany: 2016-09-08, 21:08
Na zakończenie tematu napiszę że oczywiście ( jak już zapewne wiecie) wybrałem wersję niebieską
Cygan do mnie nie zagadał
Zegar świetny i potwierdzam opinię Kolegów wcześniej że wart każdej wydanej na niego złotówki
Świetny AR, tarcza i indeksy miód malina
Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to do obracanego bezela, ma co prawda akceptowalne luzy ale macałem inne tańśze, lepsze i 120 klikowe
Do tego szkoda że nie ma wkładki ceramicznej
Bransa nie ma w zapince regulacji, szkoda bo co prawda można wyregulować pod siebie długosć dzięki ogniwom i dwoma połówkami ogniw to ja lubię na szybko czasem wyregulować na zapince szerokosć jak np. łapa spuchnie w lato
No ale ta tarcza i indeksy bez szkła
Jestem bardzo zadowolony i polecam
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-09-08, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#59 Wysłany: 2016-09-09, 06:25
Graty, sam ślipałem za tym Obywatelem, ale... niestety kasa musi u mnie iść gdzie indziej, chyba nawet ze dwa łocze muszę wystawić na bazarek. Piękny Citek, niech cieszy