Moze i jestem niedorozwiniety, ale nie az tak . Chodzi mi o dodatkowa subtarcze 12-godzinna. Czy jest to licznik godzinowy chronografu (ale w takim razie powinien miec podzialke polgodzinna), czy tez nie jest to sprzezone ze stoperem - w takim razie co ona pokazuje? Te sama godzine, co duze wskazowki? Czy tez mozna te tarcze ustawic na inny czas - w takim razie byloby to wskazanie drugiej strefy czasowej.
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2010-09-28, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Dokładnie jak już pisałem i powtórzył Sylwek - mała godzinowa, to mała godzinowa i nic więcej.
W Carbonie ma przynajmniej 24h, a tutaj jest ich 12h i nic to dodatkowego do określania czasu nie wnosi.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#22 Wysłany: 2010-09-28, 13:53
bow napisał/a:
Po prostu bizancjum i tyle...
Nie obrażaj Bizancjum , ten zegarek nie ma nic wspólnego z Bizancjum a ta godzinowa tarczka jest całkiem zbędna i imo go deczko szpeci. Przyślij go do mnie - zmoduję go troszeczkę i będzie podobny do zegarka
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#26 Wysłany: 2010-09-28, 21:52
Nie to, żebym się czepiał, ale ten nabytek, głównie przez tą subtarczę godzinową, która imo nie pasuje, z nawaloną kupą cyferek, jakoś mi nie podszedł. Ale to tylko moja subiektywna opinia. Bow zakup na pewno przemyślał, jemu się podoba i to najważniejsze.
A co się nadrażnił z nami - to jego .
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy