#1 Wysłany: 2016-10-21, 12:15 Małe, wszystkomające G
Przydałby mi się nowy G-shock.
- coś mniejszego od 9400
- podstawowe funkcje + termometr, barometr, wysokościomierz, solar, radio no i kompasem bym nie pogardził... Fazy, pływy, milion stoperów, alarmów itp. miele widziane...
- wolałbym cyfrówkę, ale podwójnego też przeżyję
Może być też Protrek, ale chyba nie ma małych...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#4 Wysłany: 2016-10-21, 12:31
Nie ma już małych wszystkomającychplasticzaków
Szukaj Risemana GW-9200 (bez kompasu) z drugiej ręki.
Tylko ceny za niego tera chore a same czujniki starej generacji nie mają startu do tych nowych
No możesz jeszcze z mniejszych Piotrków wybrać PRW-3100
Czujniki nowej generacji z super czytelnym wyświetlaczem STN, taki jakby lepszy AR
O i to jest to, podziękuj
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-10-21, 12:33, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 19 razy Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 8990 Skąd: PL- wrocek
#5 Wysłany: 2016-10-21, 12:31
rmaya napisał/a:
A jest w ogole taki?
Może gw9300 ale tam "tylko" twin sensor czyli termometr i kompas.
Zbych chce wszystkomający
Z_bych napisał/a:
G-shock
- podstawowe funkcje + termometr, barometr, wysokościomierz, solar, radio no i kompasem bym nie pogardził... Fazy, pływy, milion stoperów, alarmów itp. miele widziane...
Tak jak Tomek pisze gw 9200 ale przecież miałeś i teraz Fazi się cieszy. 9300 nke będzie wiele mniejszy a gw też wyjdzie ponad 1k. Może właśnie protrek.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#9 Wysłany: 2016-10-21, 13:17
Maras napisał/a:
rmaya napisał/a:
A jest w ogole taki?
Może gw9300 ale tam "tylko" twin sensor czyli termometr i kompas.
Zbych chce wszystkomający
Z_bych napisał/a:
G-shock
że chce... cieć nie zawsze znaczy muc
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
marekgro, Manaslu kosztują masę dutków
Ale są super...
Może jakąś używkę PRX2000... ?
W ogóle z Protrekami do dobra ścieżka. Miałem już kilka i wszystkie były super
...no niby nominalnie 2500 jest spory...ale na nadgarstku zgrabie się układa....porównywałem z 9400 i ten dżi wyglądał jak klocek w zestawieniu z protrekiem....
_________________ lepsze jutro było wczoraj