#1 Wysłany: 2016-11-19, 20:24 Pomocy w wyborze Chrono
Witajcie,
wydawało mi się, że wszystko jest jasne, ale jak to w życiu bywa, nic nie jest oczywiste.
I tak stoję przed wyborem i już sam się totalnie zakręciłem, więc proszę Was o w miarę szybką pomoc.
Co wybrać? A do wyboru mam:
1. Maurice Lacroix Retro Chronograph (jeszcze się zastanawiam, czy czarny czy biały)
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#5 Wysłany: 2016-11-19, 20:56
Jedynkę mam i jest mega. Czarna imo ciekawsza ale weź białą Nad Rado też się zastanawiam bo to całkiem fajny zegar jest! Na żywo widziałem czarnego - kurna no fajny był!
ALAMO, dzięki. Właśnie tam ja zauważyłem. Narazie jeszcze nic specjalnego jeśli chodzi o cenę, ale nie zaraz zaczną
[ Dodano: 2016-11-19, 23:20 ] Słoniu, właśnie nie potrafię się zdecydować. Jest jeszcze trzecia wersja: czarna ze srebrnymi subtarczami
Muszę się zastanowić. .
Zobaczymy jak pójdzie głosowanie (choć ostatnio demokracja zawodzi... lub tez nie, zależy z którego kata się patrzy )