Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#27 Wysłany: 2010-10-02, 13:16
sergserg napisał/a:
TowRoupas napisał/a:
Tarcza fajna ale mnie nie przekonuje akurat koperta... Wolałbym jakąś klasyczniejszą
O Wired można powiedzieć wiele, ale z klasyką to nie ma wiele wspólnego
Ten wired bylby nastepny na liscie gdyby dalo sie go nadziac na pasek.
Z ta barnsoleta do niczego mi nie bedzie pasowal, bo nie mam nawet jednego dresu
pzdr
strix
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-10-02, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#29 Wysłany: 2010-10-02, 13:55
ALAMO napisał/a:
Dżejms Bąd nosił Rolka i Omesie na bransolecie nawet do smokingu ...
siur, ale tu sie tak wiele dzieje na tarczy i blyska, ze ta blyszczaca brandzoleta zdecydowanie mi osobiscie juz sie nie widzi. Ten zegarek na spokojnym pasku chetneie bym ponosil. Szkoda, ze konstrukcja wyklucza pasek, bo szukam ciekawego prostokata, zeby przelamac swoje ograniczenia i przyzwyczajenia do kraglosci
Pozdr
strix
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-10-02, 13:58, w całości zmieniany 1 raz
sergserg [Usunięty]
#30 Wysłany: 2010-10-02, 14:21
Paska się tu nie da, poza tym ja nie jestem zwolennikiem pakowania wszystkiego na pasek. Są zegarki dobrze wyglądające na pasku, a są takie, którym służy wyłącznie bransoleta - bo taki jest ich styl (mam na łapie divera Seikowego, który bez grubej bransolety wyglądałby jak okastrowany ). Zastanawiałem się, jaki do tego Wired'a pasek by się nadał i wychodzi mi jedynie błękitny
Ostatnio zmieniony przez sergserg 2010-10-02, 14:22, w całości zmieniany 1 raz