Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#23 Wysłany: 2016-12-10, 09:19
Cytat:
Bulova Military - dlaczego nie brać?
Widzę, że miłośnicy diverów wszelakich zdominowali wątek;)
Ale, jak wcześniej zauważono, tu chodzi o zegarek z pilnikiem o militarnym wyglądzie.
Dla takich założeń nie widzę przeciwwskazań do zakupu.
Ta Bulova ma fajną kopertę w uniwersalnym rozmiarze, niezłą lumę i świetny mechanizm "precisionist".
No i jest niedrogi a w razie czego odsprzedasz w dwa dni.
Teraz wszystko zależy od tego, czy lubisz taki surowy wygląd bo w sumie o wszystkich militarnych można powiedzieć, że są mniej lub więcej nudne.
Jeśli takie lubisz to bierz a jeśli to nie Twój styl to poszukaj jakiegoś pstrokatego divera z bajerami
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#25 Wysłany: 2016-12-10, 09:43
Hami nie kosztuje poniżej 600 złotych
Mam to i to i chociaż dwa razy Bulovę sprzedawałem to za każdym razem musiałem odkupić bo nie dawała mi spokoju.
Teraz już zostanie
Pomógł: 22 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Kwi 2016 Posty: 2462 Skąd: Warszawa
#30 Wysłany: 2016-12-10, 11:02
Bo na prąd
A tak na serio to ja też na niego się zasadzałem ale jak w trendzie obejrzałem, przymierzyłem to w końcu zdecydowałem się na taką bulwęhttp://intl.bulova.com/co...products/96b214
bo ten militarny nie wiem czemu ale nie przypasował. Na zdjęciach wygląda extra i trafia w mój gust (lubię lotniki) ale na żywo brakuje tego czegoś - tajemniczego składnika X
A bulwa którą wziąłem bardzo mi podeszła- może po prostu się starzeje i biorę zegarki dla dziadków