oksyda na zimno daje dobre efekty, ale trzeba znać materiał i problem jest taki iż PVD ma blink - tu trzeba by podeprzeć się pisakiem ze spotem i lakierem bezbarwnym- pisakiem nadpisać to uzupelnienie i spolerować spota produkują spota i pisaki- podstawa wypełnić ubytek jak do stali doszedł- można spróbować - gwarancji nie ma...
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29439 Skąd: KrK
#17 Wysłany: 2016-12-12, 18:32
Kupno nowego jest jedyną opcją, żeby wyglądał jak nowy. Ale to znając życie nie jest tanie. Nowy oryginalny bezel do SKX kosztuje 3stowki. To co dopiero do śfajcarskiego znajdującego się na pyramidzie prestiżu.
#18 Wysłany: 2016-12-12, 18:36
I jeszcze kasa za wymianę bo on chyba na gorąco jest wciskany.
Poeksperymentuje z lakierem do paznokci nałożę zetrę nadmiar a później zmatowię go spirytusem albo roztworem sody. Tylko muszę kupić jakiś tani czarny lakier do pazurów.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#20 Wysłany: 2016-12-12, 18:48
G to zakładam na ryby co by odmierzać czas miedzy rzutami bo to taki zegarek jak adidasy w pewnym wieku na imprezy nie przystoi isc w plastiku z wyświetlaczem.
Na imprezy to mam SKX-a lub Amfibie jak wiem że bedzie "ostro" a Swiss kłalite oskrobałem normalnie na ulicy zagapiłem sie i tyle.