kuledzy,brat zachorował na w/w seiko i ja jako fachowiec od zegarków obiecałem mu pomóc tyle że sam mam blade pojęcie.pomoże ktoś w zakupie?
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#4 Wysłany: 2016-12-11, 15:44
dzięki!
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Ale znasz dzisiejszy kurs USD? Bo PP wylicza na 633 PLN, a jak dojdą szczurki to wychodzi jakieś 780, więc nie wiem skąd wziąłeś tą dwa razy wyższą cenę
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ale znasz dzisiejszy kurs USD? Bo PP wylicza na 633 PLN, a jak dojdą szczurki to wychodzi jakieś 780, więc nie wiem skąd wziąłeś tą dwa razy wyższą cenę
Bo ja z prostej matematyki skorzystałem i pomnożyłem cenę w $ razy cirkaabałt 4 (ot takie przyzwyczajenie) na dodatek w pamięci więc przybliżenie było duże, no i nie uwzględniłem tak przyziemnych problemów jak cło i vat - moja kulpa