No tak - sporo postów. Niektórzy jak Matyr czy Hotwax nie zauważyli, że mam faworyta. Chciałem się jedynie upewnić, czy zwiększyć stan pewności, że werk w AF 1963 bedzie lepiej dopracowany - czy jak wynika z innych wyjaśnień - -zegarek będzie lepiej poskładany niz Parnisy. To wszystko. Styl, wyglad cena AF 1963 to jest to. Dlatego jest mi obojetne czy to wina werku, czy składania przez partacza - dla mnie - finalnego nabywcy wżne jest żeby działał bez ingerencji osób trzecich po zakupie. Czy oczekuję za wiele?
Parnisy odpadły - wyrobiłem sobie zdanie na podstawie togo co tu pisaliście. O tych AF nie jest tak dużo, a 1 ważny temat przeoczyłem - stąd powstał mój - a tu zaraz szum mocno ponad miarę.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#32 Wysłany: 2010-10-03, 19:34
bow napisał/a:
Trzy są już ZUANy na forum - Kadarius, Svedos, Pisar (kolejność przypadkowa).
Przypadkowa, a jednak zgodna z harmonogramem zakupów, AF Kadariusa był pierwszy i był HITEM na pierwszym spotkaniu CW w miejscowości Poznań koło Zielonej Góry
Parnisy może i awaryjne i trzeba czasem coś poprawić jednak z Zuanem 1963 nikt nie miał problemów...na zagranicznym forum gdzie ich dużo więcej też nie spotkałem się z opiniami by cos było nie tak...tak więc smiało możesz kupować.
Jednak musiałbyś się szybko decydować bo z dostępnością ciężko (akurat obecnie są ale jak znam życie to pewnie końcówka już).