Jest świetny, ale obawiam się ze będzie za duży na mój mikry nadgarstek (jakieś 16,5-17). A może się mylę? Ile on ma L2L?
pdrog napisał/a:
ewentualnie Davosa Argonautic
może epos sportive diver? glycine combat sub? doxa into the ocean?
Glycine nie podchodzi mi, Davosę Eposa i Doxe musiałbym na żywo zobaczyć, w ciemno nie kupiłbym
gts przymierzała moja żona...ma witkę ale zegarek leży świetnie....co do reszty to tylko przymierzyć.....i zasadniczo IMO zjada peżota os na śniadanie....ale może po prostu parę rzeczy mnie drażni w oriencie...boazeria, wskaźnik rezerwy....no nie wiem....przymierzałem i nie pasował....taki nijaki
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#35 Wysłany: 2017-01-13, 22:35
Ja tam zawsze uważałem rezerwę za duży plus i dodatkowy 'smaczek' w Orientach, ale co kto lubi.
Chociaż generalnie tez bym wolał GTS'a
I na placu boju zostały dwa zegarki... po drodze odpadł Longines HydroConquest. Na zdjęciach wydawał mi się super, ale na żywo czar prysł. Ale możliwe że to przez przymierzany wcześniej zegarek
A więc co wybrać, Orient Star WZ0071DJ czy Alpina Seastrong AL-525LBO4V26B?
Alpine widziałem na żywo i jest świetna, OS'a jeszcze nie i pewnie nie zobaczę, więc zamówienie w ciemno, więc tu mały minus dla OS'a. Dodatkowo Alpina do kupienia na miejscu, a OS przyjdzie pocztą... Kurde jest w ogóle sens się zastanawiać?
#42 Wysłany: 2017-01-17, 10:29
Zastanów się do czego będziesz go nosił, bo to dwa odmienne zegary, ale dwa powiedziałbym o podobnym stopniu funfactora, IMO lubię divery i bliżej mi do Alpiny.
_________________ Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
diver [Usunięty]
#43 Wysłany: 2017-01-17, 12:02
Orienty bardzo lubię, ale jak Cię budget nie dusi bierz Alpinkę
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#44 Wysłany: 2017-01-17, 14:06
Oba miałem...dla mnie Alpina, ale nie jestem obiektywny bo u mnie divery mają podświadomie priorytet
OSa jak zamówisz to chętnych na odkupienie jest sporo, z Alpiną też nie powinno być problemu z odsprzedażą