Pies czy kot?: kot
#331 Wysłany: 2017-02-14, 13:58
Ten samolocik na sekundzie chrono słabo pasuje jak nie ma centralnej minuty chrono. Chińczycy nie moga Lemanii 5100 podrobić?
[ Dodano: 2017-02-14, 14:02 ]
e: mam wrażenie, że niejaki Alamo zaciemnia żeby fotek tarcz An-2 nie wrzucić
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14652 Skąd: Warszawa
#341 Wysłany: 2017-05-24, 10:55
Dajcie spokój, najmądrzejsi są, do każdego zegarka GG się przyczepią, szkoda czasu na pisanie z nimi
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
diver [Usunięty]
#342 Wysłany: 2017-05-24, 11:24
Jacobi napisał/a:
Dajcie spokój, najmądrzejsi są, do każdego zegarka GG się przyczepią, szkoda czasu na pisanie z nimi
a ja jednak poczytałbym, ci sprzedawcy co nie czytają opinii o sobie mogą się spotkać ze ścianą lub spadek zanotować, trzeba dyskutować i przedstawiać swoje racje pod warunkiem
iż dyskutant... wszak można mu napisać co gupi jest (aaa na innym forum nie przejdzie?)
czyli ab owo- dyskutować z szacunkiem mimo różnic, tam nie ma pochlebców i obrońców
paniców
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#343 Wysłany: 2017-05-24, 11:48
Masz rację Sławek, szczególnie że tam brak jakichkolwiek merytorycznych zarzutów. Po prostu zły bo chiński, a nawiązanie kolejowe, bo pewnie późni sie godzinę na dobę
Po prostu są ludzie i taborety, z niektórymi nie warto dyskutować, najlepiej ignorować
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Jedna to ci złapani za rękę na jakichś wałkach gwarancyjnych.
Druga to mitomani którzy nie są naszymi klientami, i nigdy nie byli. Ta grupa zawiera zapewne nieuczciwą konkurencję, mitomanów klasycznych i wariatów pokroju Adrianka.
Trzecia to ludzie posiadający bliżej niewyjaśnione anse/awanse. Z obserwacji, są np, takie : kupił zegarek i jak sprzedawał to jego zdaniem poszedł za tanio. Chciał po roku zmienić sobie tarczę i dostał odpowiedź że nie handlujemy częściami (dobra, nie odzywać się, niektórzy ). Zegarek mu się zepsuł. To skandaliczne i oburzające, przecież wiadomo że nie miał prawa. Firma nie poświęciła mu wystarczającej uwagi, czyli przestałą odpowiadać po 34 pytaniach, a 35 pytanie brzmiało "czy mogę zamówić Batorego ale z tarczą Nawigatora i wskazówkami od Otago?". To skandal że mu na to nie odpowiedziano, bo jeszcze na pytanie nr 28, czy może kupić Nawigatora z tarczą Batorego i wskazówkami z Orła mu odpowiedziano. Wprawdzie zdawkowo, "nie" - co też należy opisać w Internetach jaka firma nieuprzejma.
I tak to się kręci, i najważniejsze żeby nazwy nie przekręcali
Zapomniałem jeszcze o jednej grupie uniwersalnej : ja WCZORAJ (o 19.34 wprawdzie) zadałem WAM PYTANIE i NADAL nie uzyskałem ODPOWIEDZI! Mam nadzieję że tutaj ktoś w ogóle CZYTA i ODPOWIADA na PYTANIA, ale jeszcze dla pewności zadzwonię na oba posiadane numery, wyślę PW a potem opiszę W INTERNECIE jak traktujecie KLIENTA. Chciałem kupić pasek. Będę na FORUM/GRUPIE opisywał postępy moich wiekopomnych NEGOCJACJI.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-05-24, 12:36, w całości zmieniany 1 raz